Restaurang Skoterköket

Kom till oss för att avnjuta en bit mat eller bara något gott att dricka med utsikt över vackra fjäll och Lofssjön

Menyer hittar ni längre ner på sidan.
Bordsbokning sker via mail eller telefon

- Hoppas vi ses snart!

Genuint lagad mat med lokala råvaror

Hos oss hittar du lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll. Till oss kommer du för att avnjuta en härlig bit mat eller bara något gott att dricka på vår stora uteservering vid Lofssjön

Vi har riktat in oss på att förvalta det bästa närområdet har att erbjuda, både gällande köttet vi serverar och råvarorna

Vi väljer endast råvaror som är i säsong och vår ambition är att ta ansvar för hela djuret. Därför köper vi endast in hela djur och låter inget gå till spillo. Benen kokar vi fonder på som sedan är grunden i våra såser och grytor. Med hög kvalité och respekt till råvaran vill vi erbjuda våra gäster en smakupplevelse av Norrland i en mysig familjär miljö.

Större sällskap och take away

Om ni är ett större sällskap som önskar att äta middag en kväll då vi valt att hålla stängt. Hör gärna av er i god tid så finns det stor chans att vi löser det och håller öppet för er skull!

Det går även att lösa take away mat som är lätt att värma på hemma eller vid en eld. Hör av er med just er förfrågan till vår mail eller ring, information hittar ni längre ner på sidan.

Lofsdalen Home

Ett nytt sätt att boka boende, aktiviteter och gruppresor i Lofsdalen.

Skoteruthyrning

Följ med våra rutinerade guider bortom anläggningarnas puls.